RO | EN
News Outdoor Romania
News Outdoor Group
News Corporation

News Corporation


News Corporation este o companie globala de media si divertisment cu operatiuni impartite in opt segmente: divertisment filmat, televiziune, retele de cablu, televiziune de transmisii in direct prin satelit, reviste si inserturi, ziare, tiparire de carti si alte domenii. Activitatiile News Corp. sunt conduse in principal din Statele Unite ale Americii, Europa Continetala, Marea Britanie, Australia, Asia si Pacific. Domnul Rupert Murdoch este Presedintele si Directorul Executiv al NewsCorp.

Un element crucial al strategiei in televiziune al News Corp. este reprezentat de platformele prin satelit. Platformele digitale precum STAR (Pan Asian), BskyB (Marea Britanie), Sky Italia (Italia) atrag milioane de abonati, aceste platforme permitandu-le abonatilor sa receptioneze sute de canale, totul avand la baza tehnologii digitale inovative.

Operatiunile de televiziune in direct ale News Corp includ reteaua FOX, in timp ce segmentul de televiziune prin cablu cuprinde Fox News Channel, National Geographic, SPEED Channel si multe dintre cele mai urmarite retele de televiziune din America de Nord si de Sud, Asia si Europa.

News Corp. este cea mai mare editura internationala de ziare in limba engleza, cu operatiuni in Marea Britanie, Australia, Fiji, Papua Noua Guinee si Statele Unite ale Americii. Compania publica mai mult de 175 de titluri de ziare, acestea incluzand cel mai vechi ziar britanic, The Times si cel mai bine vandut cotidian din lume, The Sun din Marea Britanie. News Corp. detine deasemenea si compania HarperCollins, lider international in publicarea de carti.

Studioul de film 20th Century Fox detinut de News Corp. a fost baza unor succese cinematografice precum Razboiul Stelelor si Titanic.

Desi are o structura de afaceri multinationala, managementul companiei respecta culturile locale ale tarilor in care Compania are operatiuni subsidiare.

http://www.newscorp.com
Contactati-ne |   Tel. + 4021 212 1319    |   Str. Iancu Marcel nr. 3-5, Sector 2, Bucuresti